Tisdag

Idag kom i iväg lite senare och akte hem lite tidigare, det var skönt. Pa förmiddagen kom solen fram, sen mot eftermiddagen sa snöade det massor och solen gick i moln, sag nu pa nätet att det inte kommmer att bli riktigt bra pa hela veckan, men hoppas det blir bättre iallafall :) Hade tänkt att nagon gang i veckan sola solarium och testa, finns ett här, hihi :)
Men nu ska jag upp pa rummet högst upp och kolla pa DVD; KillBill 2 :) Ha det bäst! Kramar /Josefine

I Alperna

Jag är överlycklig! Jag skulle ga ner och basta och sag en data, gratis att ga in ocksa! Nu slipper jag ga in pa ett internetcafe där man betalar.
Vi kom hem ca. klockan halv 5 pa morgonen. Vi bor i en stuga, i största rummet högst upp :) När man aker hit sa aker man pa en smal väg, 2 mil upp pa ett berg. Högst upp. Som pa Kalle Anka pa julafton:P Dez är riktigt mysigt och pa kvällarna far vi 3-rättersmiddag. Typ alla snackar tyska, en svensk bil har jag sett, har iaf. lärt mig nagra ord :)
Idag har vi akt skidor länge, helt slut, är lite rosig om kinderna.  Vädret har varit sadär, blev lite sol. Pa det sista aket sa var vi uppe pa ca 3000 eters höjd, hihi.

Men nu maste jag basta och sen duscka inför kvällen, ha det bäst! / Josefine

Fredag morgion

Igår kom jag i säng vid 24.30, gick upp tjugo i sju. Jag ör nåågot trött, men jag får ju sova i bilen :) Snart bär det iväg mot alperna, om ca 1 och en halv timme, mysigt värre! :)

Inte klar!

Okej, klockan är 22.55 och är inte klar med packningen, risigt läge!

Jordgubbar :)

Jordgubbar
Så sött! :) Finns hos 
Kyss Johanna :)

Sölden, here I come!

sölden = data ?

Nu sitter jag vid datorn, har skrivit upp på en lista vad jag ska ha med till alperna, sölden. Snart klar, hade tänkt att ladda över några låtar och ladda iPoden, fixa iordning allt nu, för att jag ska upp tidigt imorgon, eller ja, vanlig skoltid eftersom att det tar 18 timmar att åka dit! Vi ska åka bil. Ner till skåne, till Danmark, sen Tyskland och därifrån till Österrike, där Sölden ligger. Kommer nog bli rätt så jobbigt, det är nästan ett helt dygn, men vi får göra någonting roligt av det! Vi har två bärbara DVD: spelare, vi har köpt 11 nya inför resan, får också döda några timmar genom att lyssna på musik, läsa tidningar äta gottgott och så! Men iallafall. Jag vill verkligen kunna blogga under semestern, och skriva vad jag gör under dagarna på bloggen, får se om vi får upp pappas trådlösa, vore riktigt skoj! :)
Juste, tidigare idag så hade jag ju prov, var nååågot nervös, som jag alltid blir, men det känndes lätt, svarade på allting. Skönt, imorgon har alla provet när jag sitter i bilen, hihi^^
Vad ska du göra i veckan + helgen, eller kanske lovet, om du också har det :)

Torsdagmorgon

Måste börja göra mig iordning inför skolan. Idag är det prov, wish me luck! men när jag kommer hem så ska jag packa till alperna! :)
Vad ska du göra idag då, nåt speciellt som händer?

Favoriter från H&M

favoriter
Helt klar några favoriter från 
H&M. Shortsen kostar 249 :- och klänningarna 298:-. Allt går att ha nu med leggings/stumpbyxor under och på sommaren barbent och ballerinas ex. Jag älskar det, helt klart!
Vad tycker du om dem?

Bra dag!

Jag är riktigt nöjd med min dag idag! Jag satt och pluggade hela morgonen fram till lunch. Sen klädde jag på mig och städade mitt rum, nu är det riktigt fint! frågan är ju länge det håller, men det är en annan femma :P Sen så åkte vi till Täby Centrum för att lämna tillbaka skorna. Till sist åkte vi förbi ONOFF för att köpa en massa DVD:er inför alpresan. Nu har jag precis kommit hem, ska sätta mig och kolla igenom det sista i engelskan :)
Det blev tyvärr inte den efterlängtade promenaden, gjorde en massa annat, men alperna kommer ju bli underbart! 
Hur har din dag sett ut?
Dammsugare

Studiedag = Plugg *suck*

Våran skola har för en gångs skull studiedag, och det innebär att man bara ska slappa och göra roliga saker, för vissa. Jag ska sitta och plugga hela dan, imorgon är ju provet, kommer inte kunna blogga så mycket jag trodde idag, men that´s life...Jag ska också gå ut på en promenad i det soliga vädret!
hoppas du får en härlig och skön dag! :)

Beachstyle

alternativ

Om inte
marinblått och vitt, det här är ju också ett alternativ på sommaren, vid stranden, strå, vitt och guld, såg bikinin och gjorde lite matchande saker till, vad tycks?


♥ Bikini, H&M

♥ Väska, Top Shop
♥ Skor, Din Sko
♥ Solglasögon, H&M


Vilken H&M?

solisar

Någon som vet vart de här finns. De ska finnas på 
H&M, men är slut i Täby Centrum som jag vet, Skriv snälla, behöver dem innan fredag, skulle ju sitta fint, efetrsom det är så soligt i alperna :)

Fettisdagen!

semla

Så goda de är, semlor! Det var inte förräns idag, efter skolan när de stog och sålde ovanligt måna semlor, och frågat mina kompisar förräns jag fick reda på att det var fet-tisdagen idag! Jag har ätit en del innan i år, åt en med mina kompisar idag, och ska snart äta en hemma. Har också ätit för någon vecka sen. Yummie!

Nya skor - Dock ett problem..

Jag har somsagt ringt runt till ungefär 10 stycken 'din sko' butiker för att fråga om de har ett par skor jag nämn tidigare. De fanns i rätt storlek i närheten av Globen. Nu för en liten stund sen kom mamma hem med de och ett par ankelboots från Wedins så jag kunde kolla, för hon trodde inte att de gråa skulle hålla. Hon sa att hon trodde de gråa skorna var i ett dåligt material och att det var fejkmocka, alltså bara tyg och att de skulle gå sönder lätt. Jag tog på mig den ena, såg att den var perfekt färg till min friis och co. väska. Sen när jag skulle ta på andra så veks kartongen innanför in, så de gick inte att ta på utan att de veks och skavde, tråkigt. Ska lämna tillbaka dem.. Nu är alltså frågan om jag ska ha kvar de svarta ankelbootsen eller leta vidare, vad tycker du? ;)

The shoes

Rensning av garderob

closet

Idag fick jag reda på att jag inte skulle ha Fysikprovet på torsdag, utan några veckor efter lovet, överlycklig! Men nu ska jag sätta mig med engelskan *snark* funderar på när jag ska hinna städa hela min garderob. Vill rensa bort så man kan köpa en massa nytt, men det jag har går att ha, kommer aldrig kunna slänga / ge bort, jag är hopplös när det gäller att slänga / rensa, men jag har bestämt mig för att få det gjort ganska snart.

Med på senaste inlägg - listan, haha

Med på listan

 Hahah, att jag blir glad för en sån sak, men det är faktiskt första gången, som jag har sett iaf. varit med på listan över huvudtaget, iofs var det senaste inläggen men ändå! mahaa ;D

Datalektionen

Nu sitter jag på datalektionen och har en genomgång om en 'trivsel-enkät', visst låter det roligt. Jag har inte en så fullt rolig dag idag efter dagen mså ska jag hem och plugga massor, har somsagt två prov tills på torsdag, har bara tre dagar på mig, känns inte så värst bra.
Men nu måste jag gå in där man ska på datan, bloggar mer när jag kommer hem ;)
Kramar /Josefine

Bloggar mer på datan

woops, inte bäsr att sitta bid datorn nu, kom upp senare än vanligt. Kan blogga på datan som är min första lektion, vi har en sån snäll lärare, tihi ^^

Plugg

Plugg
Ser det inte roligt ut? Nu ska jag sätta mig och ha det lite roligt med mina läxöcker, har två prov eftersom att jag ska till alperna på fredag skriver om det sen, så är provet på fredag flyttat till torsdag för mig, jippie, vad ska du göra då? skriv, annars kommer jag att dö utav uttråkning -.- :)

Söt resväska

tuff resenärsidbild
Idag när vi var i Täby Centrum så gick jag förbi Wedins, Såg den här söta rosa resväskan, 200 :- rabatt! , då 800 :-, riktigt söt, vill ha!

Annie är beroende av min blogg! X)

annie är desperat

Annie är beroende av min blogg, mahaaa! X)

Söndag

Idag har somsagt jag och Annie varit i täbycentrum och kollat runt lite.  Annie köpte en skitasnygg grå kofta på Zara, lägger in bilden sen. Jag kollade på samma fast vit och en svart. Men jag köpte inget, ska kolla vad jag har hemma först tydligen. Men de är så sjukt snygga! Förresten, jag köpte en stiftpenna, lite orange och silver, grrrrrrrr! Kollade på solglasögon, men hittade inga bra, fanns på H&M och ett par på Kicks, men de var inte värda priset. De på H&M hade för tjock båge tycker jag, men får se. Vill ha de från Top Shop. Får se, vet du några snygga stora solglasögon med smal båge, skriv gärna! :)

Jag kollade också på skorna, var helt slut, överallt, men det fanns svarta vid globen som jag ska köpa i veckanb! *Glaaad!*

Koftorna


Vad har du gjort i dag / helgen?

Alternativ...

svårt

Att det måste finnas så många. Ska köpa ett par imorgon, hjälp! Jag är inte precis bäst på att bestämma mig, vilka tycker du? Skriv gärna, ska åka vid 11 imorgon :)
Kramar /Josefine

Testa din stil!

På ellos kan man testa hur sin stil är. Det här resultatet fick jag. För att göra testet, klicka på "Gör om testet". Skriv i kommentarerna vad du fick :)

Morgondagen planerad

Imorgon ska jag och Annie hitta på något, antingen stan eller Täbban. Lägger in bilder på köpen, nästan säker på att jag ska köpa en sjal och stora solglasögon från H&M.
Har du planerat din morgondag eller bara slappa?
Kramar /Josefine

Slingor

Nu har mamma suttit i ungefär en halvtimme / 45 minuter och slingat mitt hår. Sitter med den tickande äggklockan bredvid mig som ringer och ca. 5 minuter. Är nyfiken över hur resultatet kommer att bli, det som blekts nu över lite över tio minuter ser toppen ut! Skriver och lägger in bilder på resultatet när det är klart! :)

Uppdatering:
Det blev jätteblont, ser ut som en svag helblondering, det är nog också att min naturliga färg är blond. Blev jättenöjd! :)

Äggklocka

Landet i helgen

Nu ska jag åka till landet som ligger ca. 5 mil bort, förut åkte vi dit varje helg, men nu har det blivit mer sällan, ska åka dit idag och kommer hem efter lunch imorgon ungefär. Ska (nästan säker) köpa skor i helgen och slinga håret! kulkul! :)
vad ska du göra? Skriv gärna! Läser så fort jag kommer hem :) Kramar /Josefine

Förslag på snygga skor från Dinsko

Var i Täby Centrum och letade efter skor idag, men hittade inte några fina. Gick nu in på DinSko:s hemsida och såg paren nedanför. Vet inte om jag ska ta grå som amatchar min blå-gråa friis o. co. väska eller svarta som går till jackan och iochförsig allt, får se! :) Vad tycker du om dom?
Kramar /Josefine
DinSko

Skobehov, kan du någon bra affär?

Jag och Klara gick en liten stund i täbban för att kolla på nya skor till mig, hittade två par snygga stövlar på Bianco och ett par ankelboots på Wedins, men vet inte om jag ska köpa dom. Men jag behöver verkligen ett par eftersom att mina stävlar också har gåt sönder! Så for jag tar av dem så knäcker jag upp sömmen med hälen, är ett stort hål där i fodret. Så om du har något förslag på en skoaffär, skriv gärna!

Spa

Så underbart! Farmor och farfar bjöd mig och Louise till ett spa på rosengård för någon månad sen, riktigt fint! Det var urmysigt! Vi fick spabehandlingen 'fotkur deluxe', underbart! På eftermiddagen fick vi trerättersmiddag och sov över där en natt! :) Vill verkligen göra om det!

Spa
Inne vid 'spasalen'.

Rolig dag!

Haha, den här dagen har varit rolig, alltid roligt när någonting speciellt händer. För ni som inte vet så heter en av mina lärare Rut, och kan vara 'lite' arg vissa dagar. Idag var hon faktiskt glad. Iallafall, hon har fyra repliker hon alltid använder, - inte en chans - nä nä nä - sila snacket, och - det tror jag inte ett smack på. Vi i klassen tycker att de uttrycket är lite skoj, så idag hade vi bestämt att alla sulle rta med en sil var så skulle vi hålla den för munnen när hon sa - sila snacket. Det var få som hade, men vi fick tag till nästan alla via mattanterna och läderlappen  ( en hemkunskapslärare som alltid har läderbyxor, mycket knallrosa läppstift och grått hår ), 10 stycken. Vi pratade ovanligt mycket då sa hon - jag har ju sagt vad ni skulle göra, har ingen hört det? sen började vi brata igen, då kom det! - nä nä, sila snacket! då tog alla fram sina silar och hela klassen började skratta + Rut som vi inte hade förväntat oss, mwahaha! Det var skoj! XD
Nu har jag kommit hem för en liten stund sen och jag har knappt några läxor, bara spanska som är lätt. Ska också ta och smörja in mitt ansikte med Dove lotion som blir brunare för varje gång, min kompis ser jättebrun ut! Men jag tar bara i ansiktet, det luktar ju annars apa, räcker i ansiktet :)
så, vad har du gjort idag då? hänt nåt extra roligt?
Roligt

Sovmorgon!

Äntligen är det tur för mig att ha sovmorgon, behöver verkligen sova ut för jag har gått och lagt mig senare varje kväll. Nu gick  jag upp för en liten stund sen och sitter omlindad i mitt duntäcke framför datan! Kan det bli bättre? Men nu måste jag gå och göra iordning mig, för pappa kan inte skjutsa till skolan idag eftersom han är borta, *hihi*.
Men pussar och kramar /Josefine

Trötter

Glad alla hjärtans dag!

<3
Idag är det ju Alla hjärtans dag! Jag vill ge mitt hjärta till mina enormt söta läsare, *puss* på er! Vem vill du ge ditt hjärta till, som du bryr dig om extra mycket? Skriv i kommentarerna :)

Mums

Mums
För en stund sen kom mamsen och papsen hem från storhandlingen. De hade bl. a. köpt gröna äpplen, muums! Det är  en av de bästa fruktrerna som finns, riktigt knallgröna äpplen! ;D Ska nog gå ner och kolla på tv med familjen och dricka te som vi alltid gör på kvällarna, en mycket god vana, haha. Jag ska juste också plugga till engelskaglosorna. "jippiiiiiiiiiiiiie" , Du får iallafall ha det bra!
Vad har du för dig eller ska göra ikväll då?
Pussar & Kramar /Josefine

Statistikstabell uppåt!

statistik
Har bara varit medlem  ca. 1 månad, och det går rått så mycket uppåt på min statistiktabell. Tack så mycket till er som läser den och skickar kommentarer och gör den aktiv. Det uppskattas! =D
Kramar allihpoa /Josefine

Dagens låt


dagens låt


Dagens låt: Helena med My Chemical Romance.
Superbra, inte för hårdrockig. Gillar inte rocklåtar som inte har någon melodi när de bara 'skriker', haha. Men det tycker man helt olika.
Här är originalet och här är en video de har gjort om till sims2, riktigt bra gjord! :)
Vad tycker du om den? skriv i kommentarerna! :)

Tisdag

Hejsan =) Idag är klockan  20.00 och det här är mitt första inlägg idag. Men har inte hunnit, och imorse var jag helt däckad. Pappa kom och väckte mig och jag somnade senast om och vaknade igen 45 minuter senare. Började då blöda näsblod eftersom att jag har sovit så lite och aldrig kommit i säng på kvöllarna, ska försöka gå och lägga mig tidigare ikväll.
  Sen när jag kom till skolan hälsade jag på Emma. Båda vi går på gitarr och har samma lärare kom vi fram till idag. Iallafall. Gitarrlärarna bl. a. hade ixat en tjej som var 'singer, songwriter'. De gjorde en möjlighet för och tjejer att kunna träffas och veta hur hon skriver bl. a. Den dagen var igår! Och jag sa till min lärare at jag skulle komma, han sa att det var jättebra om jag kunde komma. Woops, vad ska jag göra nudå? Har gitarr imorgon igen. Känner mig 'lite' skamsen...
Ialafall, kramar /Josefine

Snart slingor

blondie

Jag är självblond, se på bilden, från i somras, i love! Nu på vintrarna känns det som att det i hårbotten blir som råttfärgat eller hur man nu ska förklara det. Så i veckan hoppas jag att det blir en förändrning. Ska bara göra slingor, blir nog välsigt ljust i topparna annars.
Kranar! /Josefine

Dagens köp

dagens köp

Tröjan från
Gina Tricot som jag har kollat på tidigare var på rea igår ( har en i beige ), den kostade79 istället för 149 :-. Idag när jag skulle köpa den så kostade den endast 29 :-, det var ju riktigt bra!
Jag köpte också svart brett sidenband på åhlens, en rulle på 5 meter för endast 49 :-, alltså 10 kronor per meter. Vet inte vad jag ska göra hela bandet, men bättre än att köpa på en syaffär där en meter kostar 20 kronor :)

inte precis bästa bilderna,  men får duga :P

Josefine by summer

bysummer

Jag tror nästan att jag antog min egen utmaning, vad som skulle vara inne i sommar. Jag vet inte riktigt om det här kommer att vara inne, men det kommer nog iallafall jag ha för det är så sjukt sött! Jag verkligen älskar kombinationen av vitt och marinblå, man tänker också verkligen på sommar då, som båtfärg eller hur man nu ska förklara det.
Har solglasögonen, pilotisar funkar alltid, skorna blir nog nästa inköp, men båda eller vilken?, och en vit och marinblårandig väska. Åhlens hade en liknande ursöt, men tror nästan att det blir den på bilden, större och har för mig att den på bilden är billigare.
Jag ställer samma fråga som Kenza, vet någon hur deras storlekar, stora eller små? Skriv gärna för #2 går endast att beställa via nätet.

♥ Solglasögon - H&M

♥ Skor - Ellos
♥ Väska - Ellos

Kramar /Josefine


Inte sant!

Idag åkte jag, Louise, min kusin + hans tjej till Täby Centrum, skulle gå in och köpa koftan som jag bloggat om tidigare. Jag hade lagt undan den tills på morgonen idag när de öppnade, alltså klockan 11.00. Klockan 15.00 så varjag där om bara för att jag skulle köpa den så, vad tror ni händer när det är mig? Jo, den är sluuut! Den kostade bara 74.50:-, aja, får leta vidare...
Vet du något ställe där de har en vanlig svart kofta, stickad med knappar, skriv då gärna i kommentarerna, behöver köpa en snart :)


Limewire funkar, överlycklig!

limewire

Förut så har mitt Limewire funkat ypperligt, sen blev det sämre och sämre tillslut var man överlycklig när det över huvudtaget funkade. Sen försvann det. Sen när jag skulle instrallera det igen stod det att programmet kördes fast det var raderat. Nu skulle jag bara testa att insrallera igen, och det funkade, överlycklig! Nu kan jag uppdatera min iPod ;D 

Från igår, bio + bowling

Igår innan bion så gick jag med min kusin, hans flickvän och min syster på discobowling, det var roligt, men jag kom näst sist, men roligt var det! Den började 19.00 och slutade 20.00, då gick jag direkt till bion som låg ungefär 500 m. bort. 
Där stog Victoria från min klass och hennes kompis. Hon hade varit sjuk en vecka + åkt skidor så vi hade inte setts på jättelänge, de satt raden under oss, hihi :)
Vi var somsagt på linas kvällsbok som jag nämnt
tidigare, den var helt okej och rolig, vissa säger att böckerna är bättre, få läsa dom och se :)
Den slutade ungefär klockan tio, sen kom våra föräldrar och hämtade oss. När jag kom hem kom jag på att jag inte hade ötit någonting under dagen, bara frukost, så jag satte min direkt och åt middagen efter en liten stund när jag kom hem, ungefär 22.45, hihi.
Nu har jag nyss ätit en stor helgfrukost, yummmie!
Vad har du gjort i helgen?


Utmaning #2

Gör en outfit som du tror kommer vara inne till sommaren. Kommer det fortfarande vara stora solglasögon som gäller? vad för slags väska, skor, tröja? publicera och skriv i kommentarerna :)


Utmaning #1

bild1 bild3bild2

Vill du vara med i utmaningen?
Välj då en utav väskorna och gör en matchande outfit till den, publicera och  skriv i kommentarerna :)

Skorensning

Nu har vi rensat hela våran tvättstuga, det var skor överallt så man kunde knappt gå där, nu är det skorensning på gång, såg mina sommarskor som är så söta, men saken är den att jag vuxit ut flera, får köpa nya. Men guud vad man längtar till sommaren, trött på vintern nu!

shoes

mina sommarskor ,

Cinema

bio
Ikväll blir det bio, linas kvällsbok som jag nämnt förut. Det blev 6 stycken som ska gå, mysigt värre. Börjar halv nio och slutar 10, det blir skoj! :) Har nyss ringt och fixat ihop allting! :)
Vad ska du göra i helgen?, skriv gärna i kommentarerna :)

Fynd!

Den här tröjan som varit med tidigare var ju på rea, 149 kronor! Jag kollade på den beiga också. Idag såg ja att det var halva reapriset, alltså 74.50 :- om man ska vara exakt, sjuukt billigt, kommer att köpa den, men vet inte om jag bara ska köpa den svarta eller båda? vad tycker du, har bara imorgon på mig :P
Kramar /Josefine
-

Gör om

fixar om designen, fölåt om allt ser stäkigt ut, men ska fixas så snart som möjligt :)
Kramar på er alla /Josefine

Vilken?


Jag gick in på Gina Tricots 
hemsida för att leta efter de ursöta klänningar / toppar som jag hittade, men på den första hittade jag inte rätt modell eller färg, på den andra fanns det bara ljusrosa på nätet och den går inte att lada upp för tillfället. Har kagt undan till imorgon, visste inte vilken, så du får tycka till lite ;D.

♥ Det första ( gråa ) skulle jag isåfall ha i vit, ser ungefär likadan ut, bara att det är kortare armar.

♥ Den andra är samma modell, bara att den är vit. Kan ha till jeans, leggings, strumbyxor och bara som klänning på sommaren, (iofs, med båda :)

sötipötis

Ben & Jerrys = Lipbalm

benn´jerrys
Nu har Ben & Jerrys omtalade glass blivit lipbalm, kanske något att testa? Ser likadan ut, bara att det är i förminskat format, sött ;D Iallafall nyttigare än att proppa i sig en hel glass :)
Kramar /Josefine

Puderjakt

powder
Inte så mycket till puder. Är dags på att köpa nytt. Skriv om du vet något bra, som håller. Det känns som mitt smink försvinner efter dagarna.
Kramar /Josefine

Semla

semla
Det är ju bara för gott! Åt min första i år idag.
Vet någon när det riktiga semmeldagen är, fet-tisdagen? haha

Prov, morgon

Vaknade den tiden jag brukar gå upp istället för en timme senare, eftersom att jag har sovmorgon.
Idag äger provet rum, vaknade och började plugga mer. Försöker att ta det lugnt, haha. Jag älskar den där känslan när man är klar, och det känns som att det har gått bra och går ut från dörren. Hoppas det blir en sån dag idag, wish me luck! :) Kram på er alla /Josefine


Brytna nyårslöften

Det finns en sak, som många inte kan stå emot, och det är godis. Jag själv är (har jag kommit fram till) sockerberoende. Mitt nyårslöfte var att äta godis en gång i veckan och börja träna, Grattis! Det har inte precis blivit så, godis 3 dagar i veckan och ingen träning, måste ta tag i saken, men har en problem, vad ska man börja träna, förslag? Vi köde acrobatik på gympan idag, det var kul :) Har varit inne på handboll eller volleyboll eller nåt sånt, men vet verkligen inte. Går iofs på yoga, men vill ha en till sport! Skriv om du kommer på något roligt så kan jag kolla! :) 
Jag och Olivia hade också bestämt godislöfte, bara 10 stycken på lördagar, men nu på Onsdag så fegar hon ut, hon är sockerberoende! :P

godis

ser det inte frestande ut? haha

Onsdag

hej gott folk! Jag har raderat hela mitt tema, för att jag skulle göra ett nytt, har lärt mig html:n, alla delar så att jag skulle kunna sitta i timmar och fixa den, men jag har somsagt so-prov imorgon! Har för en gångs skull ändrat mitt pluggande, sitter alltid dagen innan men nu har jag suttit 3 dagar i rad, får se vad som händer med det imorgon. Men det jag nästan är säker på är att det här kommer bli den värsta natten. Jag vaknar upp och bara tänker på provet och är jättenervös och tänker bara på det när jag vaknar. Sen kommer jag till skolan och ska ha provet, precis innan så är jag supernervös, men provet brukar vara lätt, haha. Ska försöka ta det lugnt.^^
  Efter skolan kom pappa och hämtade mig och Louise. Skulle köpa en kofta på u-turn, visste inte vilken färg så pappa köpte båda, Louise får nog den vita och jag den bruna :) Jag hittade också u-turns
hemsida, men det fanns inte så mkt. Tröjan är i märket koppartrans och det här är den svarta, men vi har då somsagt vit och brun. Nu måste jag verkligen plugga det sista!
kramisar! /Josefine

Linas kvällsbok

Nästan alla säger att boken som nu har kommit på bio, 'linas kvällsbok' är jättebra, och att man skrattar hela tiden, har med allt och så. Tror att jag får gå och se den och se vad det är :) Jag har ett kort som jag fick när jag var värd på en kulturkväll på skolan, men de har inte skrivit hur mkt det är laddat med, får kolla, men det blir nog nästa biobesök :)
Har du läst boken eller sett filmen, skriv vad du tycker och dina betyg, vore roligt:)

linas kvällsbok

Billigt och sött värre

Den här söta t-shirten, som går att ha tilla lla årstider har kostat 98 :-, Nu kostar den bara 49:-, helt sjukt, det får man knappt ett vanligt linne för, det känns som att den kommer att bli min, beställa?
kika in
här ;)

h&m

Sött, lite piffat basplagg

plagg4 plagg4

Kortärmad tröja, h&m 129 :-

Ljusgul tröja, kan ha som vanlig på skola / jobb. Kan också piffas till med skärp och smycket, guld skulle vara fint till det ljusgula!


Partytop

partytop .

Glittrig partytop

Lång glittrig partytop från h&m, kostar 198 kronor.


Red hot

plagg3 plagg3

Red hot,

Röd kappa, h&m, 498:-

Gick förbi den här tjusiga röda kappan, var bara tvungen att testa, lite söt sådära :)


Plugg, plugg, plugg, prov!

Idag efter skolan åkte jag med Sofie till täby centrum för att hon skulle kolla på nya jeans på u-turn, de har värsta rean nu! Sandra skulle vara med en kompis, så hon gick med oss en stund tills hennes buss kom. När vi kom till u-turn så såg hon en kofta hon kollat på tidigare som hon velat ha som kostade 799 kronor, men vad nedsatt till 149 kronor!" helt galet. Vi alla blev helt kära i den när vi såg den och sprang dit. Eftersom att det var en sån rea så kunde man bara lägga undan tills ikväll, det fanns bara två i min storlek, en brun och en vit, med fina blommor på. Vet inte om jag ska köpa den ikväll, imorgon eller inte alls :P skulle lägga ut en bild på den, men vad heter u-turns hemsida?? någon som vet så kan jag kika lite ;D
Nu sitter jag iallafall och ska försöka plugga till mitt so-prov om geografi. Har läst igenom alla 20 sidor igår, måste börja plugga snart, nu egentligen. Jag har engelskaglosor tills imorgon också, woooooops, men de brukar vara lätta. :)
Ha det bra, kramar /Josefine


Plagg1

plagg1 plagg1

♥ Svart kofta, h&m

Det här är då ett av plaggen som jag testade, det är ett vanligt basplagg. En enkel stickad svart kofta som går att ha till allt, jag tror att jag ska köpa den. Den kostar 198:- men är nu på rea, alltså 149:-, riktigt bra!


Tema-Mode

Den här veckan och kanske några framöver är det lite tema-mode. Kommer på vissa plagg inte skriva så mycket, men de dom kommer nu är bara från h&m :)
kramar /Josefine

Måndag - Skolan

Hejsan, nu sitter jag i datasalen i skolan, internet går upp och ner så man får passa på att gå in, har inte sovmorgon idag, har det varannan vecka, men data är inte egentligen så farligt, men sovmorgon är ändå bättre, menmen.
Det har typ hänt något med min data hemme, den blev seg och så så det gick inte att blogga, har inte gått in på den på morgonen så den har ''vilat' hela natten + dagen. Hoppas verkligen att det funkar och lägger somsagt in bilder från gårdagen om den bklir bättre! :)
Vad har du gjort idag eller gör? :)

Söndag

Idag har jag varit i Täby Centrum med Olivia.  Vi gick bl. a. till H&M och testade 'lite' kläder, eeh, knske inte så lite, 11 var och jag testade alla, tog kort fram, bak, och på prislappen, typ 4 kort på varje plagg, och jag testade alla, 22 stycken!, förstår verkligen inte hur jag orkade, men jag lägger iaf. in dem under veckans gång, håll utkik och kommentera lite :)
Sen när jag kom hem så bytte jag om och åkte till yogan, jag kände att det inte var igår jag yogade precis, det sträckte något så fruktansvärt i ben och armar, men man vänjer sig. Jag brukar gå bara på söndagar medans Louise och mamma går på både onsdagar och torsdagar, den på torsdagar är en och en halv timme, det blir bara jobbigt för min smak. Då brukar det vaa poweryoga, idag var det ashtangyoga eller hur det nu stavas, det var inte sån stor skillnad alls tycker jag.
ANästa alla som inte har testat yoga tror att man bara sitter och typ ber, men det är mycket ansträngande, testa om du inte har gjort det! Man får tydligen muskler som man inte upptäckt tidigare (?) låter iallafall bra ;D och man ska verkligen inte ge upp efter första gången, då vill man bara dööööö.
Aja, nog talat om min yoga, vad har du gjort idag? skriv gärna, kul med kommentarer :)
Kramar /Josefine

Sommar kom!


Nu är jag trött på att vara blek, brun utan sol luktar inte gott och brunkräm (?) man blir ändå inte så brun. Jag vill helt enkelt ha sommar, vintern fick sin chans känns det som, nu vill jag bara ha sommar, sommar och åter sommar. Det finns inte heller is så man kan åka långfärdsskridskor eller ngt, den kan lika gärna försvinna. så underbart med sommar! Vinter kan vara mysigt, men då ska det inte vara halvdant med lite is, regn, snö och bara en slaskblandning, antingen riktigt vinter eller sommar.
På bilden nedanför så är det vårat hotell i turkiet, underbart, ser såå mkt fram emot Grekland i 3 veckor!
Vilken årstid tycker du är bäst?

hotell

H&M - Nytt

H&M har ju kommit med en massa nya saker, kolla bara in:
♥ Grå tröja med 'rutor' på, finns även i svart, sött! kostar 249 :-

♥Sommarklänning, den var riktigt söt, men tror inte att jag ska köpa den, det kommer ju in mängder vis sommaren! kostar 298 :-

♥ Grå tröja med vita smala ränder, går att göra många olika kombitioner med den, underbar! kostar 298 :)

 hm hm hm


Sött där!

Kolla bara in tröjan, guud vad den är söt, finns i fyra olika förger, gudomligt sött, me like! ;D från H&M.
sött där

Melodifestivalen

melodifestivalen

Då var det melodifestivalen igen! Jag tycker att det är jätteroligt, och eftersom att det är på ettan så är det ingen reklam, jag trodde att jag skulle sitta fastklistrat, men hittils har det inte varit särskilt bra låtar, det är jättemånga som söker in, och det är ofta få som är  verkligen superbra, får kolla och se om det kommer någon höjdare :)
Kramar /Josefine

Ha med i veckan

Jag hade tänkt att göra det lite mer 'modeinriktat' den här veckan. testa massor med kläder och skriva vad man tycket, tips&råd, frågor och svar och lite blablabla, vore riktigt roligt om du var md och tycker till lite! ;D
kramar /Josefine

Förrätt

Jag kom på när jag hade börjat äta att jag ville ta kort, så den här bilden är då inte så bra, men men, det spelar inte så stor roll, hade tänkt att göra en ikväll också, får se om jag hinner att ta kort innan ;)
Det är en både god och lätt att göra, om ni inte vet vad ni ska göra för förätt, den är också lätt att göra och tar mycket kort tid :)

ingredienser:

♥ rostmackor

♥ chevréost

♥ flytande honung

♥ mandlar

gör så här:

♥ skär bort kanterna på brödet, lägg på en bit chevréost och lägg in i ungen i ungefär 5-10 minuter. Lägg sedan på flytande honung. Krossa mandlarna ( så att det blir enklare att äta ) och lägg till sist på :)
testa! det är så underbart gott!

förrätt


Lördag

Idag har jag varit i barkarby. Då för att gå på ikea :) Vi gick också till 'Go' (som de döpt om alla intersport butiker till) för att kolla plexor inför bl.a. alperna, hemtex och din sko. Hittade ett par vanliga uncle boots som man knyter där bak, men mamma tyckte att jag skulle kolla på en annan butik med bättre kvalitet eftersom att alla mina skor där ifrån har skrapats upp där fram och helt enkelt blivit helt slitiga, så att man knappt kan gå i dem för att de inte ska gå sönder, så jag får kolla lite :) Somsagt skriv gärna några butiker jag kan kolla, är ute efter antingen vanliga svarta stövlar eller uncle boots,
ha det bäst, kramar /Josefine

Lördag morgon

Godmorgon gott folk, idag vaknade jag klockan halv tio. Jag brukar vakna vid elva ungefär, men igår hade jag hade tagit ur batteriet ur klockan för att kunna sova ut länge eftersom att jag var så trött, men istället låg jag och funderade hur mycket klockan var, så då blev det tidigare än valigt, haha, nu ska jag gå ner och göra min hemkunskapsläxa, alltså att fixa frukost och baka scones :)
Har inte hunnit blogga förrän nu eftersom att jag letar bilder att ha på bloggen :)
 Hur har din morgon sett ut? Berätta gärna :)
Tillsvidare, kramar /Josefine

Fredagskväll

Nu är det äntligen fredag igen!
Nu har jag ätit förrätten och varmrätten. Till förrätt var det vanligt toastbröd med chevreost och det in i ugnen. När det smält lite så tog man på flytande honung och krossade mandlar, uuunderbart gott! och till varmrätt var det pizza capriccosa, mums mums. Snart ska jag göra efterrätten som ska vara apelsinsallad :)
Jag sitter och flippar mellan Let's Dance och Så ska det låta. Jag tycker nog att så ska det låta är lite roligare att kolla på hela programmet, Let's dance tröttnar man på lite eftersom att man bara dansar hela tiden :P
Vad gör du? Skriv, vore kul med lite kommentarer :D
Kramar /Josefine

Romme

Jag hann tyvärr inte blogga igår, men jag var såå trött. Innan har det varit lite sena kvällar och dessutom gick jag upp klockan 05.15, gick nästan och la mig direkt efter att vi kom hem X)
Det var jättehärligt igår, vi åkte först bussen som gick kvart i sju, jag satt brevid Sanna. Vi kom dit id ungefär 10, det tog ett tag för min att fixa pjexorna eftersom att jag hyrde. De hade tydligen gjort en sån smart funktion att man ställde sig i en  kö med sitt nummer, jag hade varit lite seg och kunde inte bestämma mig vad jag skulle göra på friluftsdagen, men dagen innan kunde vi fixa, så jag hade alltdså kölapp nr. 113 av 114, jippi! haha, men det gick snabbt ändå :)
Idag kändes det som att det var måndad, som att man hade varit borta på en skidsemester. Det var tråkig att gå i skolan igen, man vile verkligen åka mer skidor, men vi hann ändå åka från ca. tio till fyra. Jag hade tur nog min kortaste dag idag, slutade ett idag, men det gör jag bara varannan vecka, såd et var skönt. Sen kom Matilda hem till mig. Jag ska göra hemkunskapsläxan att göra pizza, hade också tänkt att göra förrätt och efterrätt, får se vad det blir av det, skriver mer sen och kan ta kort på det ;D
Men nu måste jag iväg, ska handla lite mat!
Kramar /Josefine